Parteneri

SC EURO MOB DESIGN SRL

Sc Euro Mob Design Srl va ofera mobilier terasa, mobilier bar, mobilier restaurant, mobilier fastfood, mobilier pizzerie, mobilier scoala, mobilier gradinita, scaune conferinta; paturi metalice suprapuse, paturi supraetajate, scaune gradinita, scaune scoala, scaune terasa, mese terasa, scrumiere exterior, scrumiere inox, cosuri gunoi cu scrumiera, cosuri inox cu pedala, scrumiere interior, scrumiere metalice, blaturi werzalit terasa; scaune, mese, scaune plastic, mese plastic, scaune rattan, scaune cromate, scaune bar, scaune aluminiu – vizitati www.euromobdesign.ro !

Contact: Mihaela Melica – Tel. 0733.50.30.90; 0745.763.036; Tel / Fax: 0311.00.2000

 

SC ALLSOFT MEDIA GROUP – DESIGN PAGINI WEB

Voi cunoșteți afacerea voastra. Noi cunoaștem afacerea noastră.
Cu 14 ani de exeperientă în această industrie, stim exact cum se crează arta de calitate.

Misiunea noastră:
Design-ul presupune initiațiva.

Există idei marețe care se transformă in concepte ce pot zdruncina poziția pe piața, lansând un brand ce poate vibra de-a lungul anilor.

Sunt de asemenea ideile simple, acelea care fac ca o simplă imagine sa vibreze memorabil, sau inventarea unui refren ce te urmareste obsesiv, ori inventarea unei fraze care sa rezoneze in minte. Și, de asemenea, există idei aparute din emisfera stangă a creierului, idei care pot scoate maximul dintr-un buget, care simplifică un anume proces tehnologic, sau adaugă o atingere care întarește loialitatea clienților.

Oamenii noștri sunt in primul rând oameni ai ideilor.

C U M L U C R Ă M:

Suntem orientați catre clienții noștri.

Fiecare provocare este abordata prin două perspective: a dumneavoastră, ca și client al nostru, și a clientului dumneavoastră. Rezultatul este un echilibru de succes, durabil.

Noi încercăm mereu să privim dincolo de evident, dincolo de ”caracteristici și beneficii”, să ajungem in acel loc in mintea clientului unde raționalul intalnește emoționalul si rezultatul este unul catalitic 1 + 1 = 3

DESCRIERE:

Un design deosebit este critic pentru succes!
In acest mediu, design-ul determină impactul, iar impactul determină rezultatele.

Astfel, angajamentul nostru pentru excelența in design: Succesul nostru depinde de rezultatele pe care le putem crea pentru tine!

Veți primi opere de artă, concise, uşor de înteles, memorabil şi imposibil de ignorat. Şi veți primi lucrări grafice care să îndemne clienţii dumneavoastră la acţiune.

Realizarea unui site web proiectat profesional este una din cele mai bune decizii pe care le poți lua pentru compania ta.

Lansați-vă compania pe drumul succesului prin fondarea astăzi a unei puternice prezențe pe internet.

Vă putem ajuta ca afacerea dumneavoastră sa iasă în evidență prin crearea unui logo deosebit, a unui site web special, al unei reclame grafice sau prin realizarea de broșuri vibrante.

Toate design-urile sau modelele noastre de site-uri web personalizate oferă afacerii dumneavoastra un avantaj profesional.

Începand de la design-ul logoului, al creării site-ului web, al brosurii dumneavoastră, toate design-urile noastre sunt originale si create cu scopul de a SCOATE COMPANIA DUMNEAVOASTRĂ IN EVIDENȚĂ fața de multitudinea de alte companii.

AMG crează toate lucrarile grafice cu mare grijă și ne asigurăm ca dumneavoastră ca și clienți sunteți pe deplin satisfacuți de întreaga experiența si de rezultatul final.

Crează o impresie pozitivă pe termen lung. Dupa stabilirea identității, targetul tău este mult mai aproape de realizat, prin faptul ca ai fost reținut mai ușor de potentialii tai clienți.

Un design de efect (logo, site web, broșură, flyer, etc.) poate ajuta să transforme afacerea pe care o aveți in una de mare succes.

Având un design profesional creșteți credibilitatea afacerii pe care o aveți.

Nu v-ați săturat de amatori ?

Daca da, atunci suntem aici, chiar acum !

www.allsoft.ro

Afaceriamenajari interioare

AUTORITATEA NAŢIONALĂ PENTRU PROTECŢIA CONSUMATORILOR

www.anpc.ro - Telefon gratuit din reţeaua ROMTELECOM:

INFO CONSUMATOR 0800.080.999